Voorpagina agenda

Nieuwe activiteit Peuterdans

Hoi buurtbewoners,

Op woensdagochtend 29 maart start, van 10:15 – 11:00 uur, in het Belcrumhuis een peuterdanscursus (2 – 4 jaar) bestaande uit 8 danslessen. De lessen zullen gegeven worden door Milou Werner. Milou is afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie, heeft veel ervaring met het lesgeven aan kinderen en woont sinds kort in Belcrum. Op 29 maart is er nog een mogelijkheid om een gratis proefles te volgen. Mocht je jouw kind hiervoor willen opgeven, dan kun je mailen naar: milouwerner@hotmail.com. Voor vragen kun je hier ook terecht of kun je Milou bereiken op: 06-27598640.

Wij hopen jullie woensdagochtend 29 maart te zien!

Ik ben Milou, 27 jaar oud en heb een enorme passie voor het werken met en voor kinderen in de wereld van dans, theater en film. In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Fontys Dansacademie in Tilburg. Sinds mijn stagejaar ben ik mij gaan richten op kinderdans en kindertheater. Sindsdien geef ik veel danslessen aan kinderen, zowel in het recreatieve als educatieve dansveld, en geef ik regelmatig een dansfeestje bij iemand thuis. Hierbij spreekt mij vooral de wat jongere doelgroep aan: 2 – 12 jaar. Naast het geven van danslessen aan kinderen, werk ik ook met kinderen in het theater voor Efteling Theaterproducties. Op dit moment touren we door Nederland en België met de Sprookjesmusical Pinokkio. En ik begeleidt kinderen op de filmset, op dit moment voor de BNN-VARA serie Hollands Hoop II. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Dit vind je misschien ook leuk

OP >

";