Als assistent-beheerder ondersteun je de beheerder van het Belcrumhuis en werk je nauw met hem samen.
Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het Belcrumhuis en stuurt bij waar nodig.

Met jouw horeca-ervaring vind je prima je weg achter de bar en in de keuken. Daarnaast help je mee met het onderhouden en schoonmaken van het pand. Bovenal ben je op en top gastheer of gastvrouw en beschik je over de juiste sociale vaardigheden waarmee je huurders en bezoekers dagelijks ontvangt.
Je bent iemand die zelf de handen uit de mouwen steekt, graag hard werkt (ook in de avonden en in de weekenden), overzicht kan houden en tegelijkertijd een scherp oog heeft voor detail!
In deze functie is geen dag hetzelfde, dus flexibiliteit en zelfstandigheid zijn een vereiste.

Wie zijn wij?

Het Belcrumhuis is gevestigd in de Belcrum de leukste buurt in Breda.
Het Belcrumhuis is er door en voor de bewoners van de wijk Belcrum. Buurtbewoners kunnen elkaar hier ontmoeten zowel georganiseerd als spontaan. Het Belcrumhuis bevordert graag de onderlinge verbinding en samenwerking tussen bewoners, verenigingen, culturele en maatschappelijke instellingen en wijkgebonden ondernemers. Daarnaast vinden hier jaarlijks meerdere leuke activiteiten plaats voor buurtbewoners zoals de sinterklaasintocht, het beste wensen bal en carnaval.

WIJ BIEDEN

* GROTE MATE VAN ZELFSTANDIGHEID
* PRIMA BELONING
* LANGE ZOMER- EN KERSTVAKANTIE
* EEN HELE GEVARIEERDE BAAN IN DE LEUKSTE WIJK VAN BREDA

SOLLICITEER DIRECT
Wij vinden het leuk om je nog meer over onszelf te vertellen en over de functie. Spreekt de functie jou aan? Neem dan contact op met onze beheerder Xavier Houben: 06-22398366 of stuur een e-mail naar beheer@belcumhuis.nl

OP >

";