Menu Sluiten

kinder cultuurnacht

 

Ook dit jaar doet het Belcrumhuis weer mee met de kinder-Cultuurnacht en wel met 3 continue doorlopende acts. LET wel kindercultuurnacht begint in het Belcrumhuis al om 15 uur dus sluit aan bij de sluitingstijd omliggende scholen.

Meemaak theater met Vuurkoning Vrek

De Vuurkoning is een vrek geworden en wil zijn vuur niet meer delen. Zijn zus, de jaloerse IJskoningin in het Noorden, heeft daar met haar toverkunsten voor gezorgd en nu zal het voor altijd ijzig koud blijven. Twee vreemde bewoners van het koninkrijk…. Het vervolg van het verhaal rond 16 uur en 18 uur …..
De verhalenmakers
Kinderen maken tekeningen die zij onder een gesloten deur schuiven.
Deze tekeningen komen op onbekende wijze terecht in het verhalenkantoor, dat zich onder het podium van het theater bevindt.

Door een raamvenster kunnen de kinderen zien hoe de verhalenmakers, Yanick van Gastel en Lenny van Gent, daar korte prozastukjes schrijven bij hun tekeningen.

Vervolgens bezorgd de postbediende op het podium de tekeningen voorzien van verhalen terug aan de kinderen. Continue voorstelling

 

Nononsense jongeren theater

MEE KIJKEN

Stichting NoNonsense geeft musicallessen aan iedereen van 8 tot 99 jaar.

Tijdens de  kindercultuurnacht geven de Teenzz (van 8-13 jaar) en de Youngzz (van 13-18 jaar) een voorproefje van hun shows Herrie in Verderrie en Er was eens… Junior. Kom je kijken?

 

MEEDOEN

 

Stichting NoNonsense geeft musicallessen aan iedereen van 8 tot 99 jaar.

Tijdens de kindercultuurnacht mag je meedoen bij een open les van de Teenzz (van 8-13 jaar) die oefenen voor hun show Herrie in Verderrie van

16.30-18.30 uur of bij de Youngzz (van 13-18 jaar) die repeteren van

18.45-21.15 uur voor Er was eens… Junior. Kom je meedoen?

 

 

 

OP >

";